lördag, februari 07, 2009

Förnyaren

Alla andras bloggar är så snygga. Påhittiga, färgstarka med finesser som jag inte ens känner till. Jag tänkte lägga till ett foto för att piffa upp min, men kameran var gömd under en så gigantisk hög av damm att jag måste dammsuga den först. Så det ska jag snart göra. Och läsa instruktionerna på Blogger. Hotta upp obefintliga kunskaper så att bloggen, kanske, vilket år som helst har en annan färg än bebisblå.
Puh!
Återkommer.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå - du HAR en BLOGG!!!
Bara där ligger du ju formliga hästlängder före ett stort antal av dina stumt beundrande väninnor som såhär på lördagskvällen surfar runt för att se om det hänt nåt i bloggvärlden - bäbisblå är rätt fint, tycker jag!
Festen blev lyckad, f ö - pappsen deklamerade Ferlin o Fröding (Jo, det är sant!!) med hög röst tills alla i sällskapet trodde att han skulle falla död ner av ansträngningen - men han är en fighter, farsgubben. Nu sover han nog, nöjd med sin dag.
Nu ska jag ta ett stort glas vin - och koppla av!
Annie

stella sweden sa...

...hummhumm..den bebisblå färgen kanske skulle bytas...hummhumm..men annars så bryr jag mig inte...

stella sweden sa...

..inte på ANDRAS bloggar...bara på min egen...

Lotta sa...

Det är så trevligt här på din bebisblåa sida, hur du än gör så kommer jag å titta in här :) Men det blir ju spännande å se va du kommer hitta på förståssss... när & om det nu blir ;)

Stina sa...

Annie dear, så bra att festen blev lyckad. Vi hörs i veckan.

Stella och Lotta, tack för att ni finns där ute. Jag kommer att ta bort den blå färgen och stajla om med trudelutter, movies och raketer, vilket år som helst. Kanske! Bara jag kommer ihåg hur man gör. Lite ängslig att radera hela klabbet.

Baronessan sa...

Få se nu då om du vet vad du ska göra med en award. Du har nämligen fått en av mig.

Stina sa...

Oh gode gud, kära nån, himmel och plättar. INGEN aning! Men jag ska undersöka saken. Seriöst!