måndag, januari 19, 2009

Januari

Nu har det varit åttonde januari i en vecka, trettonde januari i runda slängar hundra år, femtonde januari hur länge som helst och det är fortfarande bara nittonde januari. Någon som kan räkna? Hur går det här egentligen ihop.
Svar till förbryllad.

16 kommentarer:

Maria sa...

Då har du frågat rätt person! För det är bara 4 dagar kvar till lön (idag räknar du bort och helgen som kommer också!) Och har lönen kommit så är det den 26:e så är i princip januari över! Det är alltså, om du räknar enligt mitt sätt, bara 4 dagar kvar av januari!

Stina sa...

Jag börjar omedelbart med din tideräkning. Betydligt roligare än min á la Ior.

Maria sa...

... sen blir det ju lite "spill-tid" men den räknar man heller inte med!

Stina sa...

Bara så att man inte springer iväg och köper tröjor på indiska på spilltiden, fastän det bara är en hårsmån från lön. Då kanske man måste koka upp isen från frysen som soppa till slut. Den blir ju med tiden nästan som buljong. Spill i isen på spilltiden liksom.

stella sweden sa...

Jag veeet inte för jag har räknat mina järnceller u de var bara två...sorry...

(men de kanske menar att det är 2 dar kvar av den här jävlamånaden?)

stella sweden sa...

..jag hade spilltid idag...den spillde jag på en ny väska!
Isch...

stella sweden sa...

..det förra var från den högra järncellen!
Den vänstra däremot sa åt min hand att köpa en antirynkkräm!

stella sweden sa...

...för att resterande järna är litt skrynklig...

stella sweden sa...

...men man kanske inte ska äta den?
Antirynkkrämen?

Stina sa...

Stella darling, det värsta är att det är TOLV DAGAR kvar. Och efter det är det inte ens en vårmånad utan en TILL vintermånad. När jag räknar dagar såhär hårt tar mina små järnceller också slut men då får vi väl koka soppa på en spik så de kommer tillbaka. Uppfinningsrikedomen vet inga gränser så här i snåla långjanuaridagar.

Stina sa...

Att äta antirynkkräm kan hjälpa. Det hjälper också att köpa stickade pullåvers på indiska magasinet. Nu är jag i alla fall varm. Och väldigt ludig på mina svarta t-shirts.

Stina sa...

Det finns ingenting som fäller som luddiga, till viss del mohairprocentiga koftor från indiska magasinet. Man kan ha hur många klibbiga luddborttagare som helst, man är luddig i alla fall.

Maria sa...

En och en halv dag kvar nu!

Stina sa...

Du menar till lönen? Eller till påsk?

Maria sa...

... tills att sommarsemestern ska lämnas in!

Stina sa...

Sommarsemester? Men hur optimistisk kan man vara? Fastän det är faktiskt bara en och en halv dag kvar nu. Sedan är januari över. För den här gången.