söndag, mars 15, 2009

Lördag och söndag


Igår = LÖRDAG låg jag i soffan hela dagen och var bakfull och tyckte synd om mig själv.

Idag = SÖNDAG gick jag upp och torkade golv, bytte dukar, tog en långpromenad, pratade i telefon, tränade, lagade kycklinggryta med citron, tittade på Beck och kom på att jag kanske skulle blogga lite. Antingen lider jag av en allvarlig personlighetsstörning eller så är det våren. Det bästa med våren är att man kan skylla precis allt på den.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du...jag tror att jag snart måste ta och skaffa en sånhäringa blogg. Ändå. Endera dan.För jag börjar visst bli beroende.Kanske räcker det inte med gammel - förlåt, Jan G, jag menar - RIKTIGA media, utan man måste ha det här interaktiva flödet också för att må bra.

Och visst är det konstigt - apropå ditt senaste inlägg - hur totalt olika man kan känna sig på en lördag och en söndag? Fast dom kommer precis efter varandra. Skumt. Kan när- resp. frånvaron av en viss mängd alkohol vara inblandad i denna skillnad? Man kan fundera på det.Det är inte säkert,det kan också vara halten av ljuvliga vårbaciller i luften som hastigt har ökat från den ena dan till den andra.
Kram. Annie.

Stina sa...

Ja faktiskt. Skaffa en blogg!

stella sweden sa...

jahaaja...jag skyller också på våren för att jag är bakis idag men inte ligger jag på soffan int nääää jag ARBETAR...eller ÄR på jobbet...

;)

Stina sa...

Duktigt Stella! Jag har förvisso arbetet med mig i skallen just nu, jag med. Vardag som söndag. Det ska bli ändring på det. Framåt sommarn.