måndag, oktober 13, 2008

It takes two for a tango

Numera verkar alla dansa tango. Den ena efter den andra har varit på kurs. Det är tydligen roligt men svårt. Jag blir nästanövertalad. Men så är det det där med panelhöneproblematiken. Jag hatar att stå i en hörna och vara utanför. Och jag har definitivt ingen i eventuellt tangoprojekt ingående partner. Danspartner alltså. "Det gör inget", säger Annie. Man kan gå ensam. Kavaljererna är ombedda att cirkulera. Men man får vara beredd på kufar. Ibland får man vänta, förstås. Jag säger: Kufar OK. Stå i ett hörn och titta på: no,no,no. Jag måste nog ha ett ordentligt samtal med den bräckligare sidan av mitt ego. Det finns saker att bearbeta här märker jag. Sedan kanske. Förutsatt att någon av kufarna är snygg-kufar. Och att de cirkulerar.

Läs även andra bloggares åsikter om

7 kommentarer:

stella sweden sa...

Prata på med din andra sida så skaru se att du får kul, trots kufar o panelhörn för när du väl tatt steget in i tangomystiken så kommer du aldrig att ångra dig!

Stina sa...

Är det sant? Tror du att jag törs? Kanske, kanske. Vi får se. Det verkar i alla fall storslaget.

stella sweden sa...

Joda, min käre far sa alltid till mig när jag ville backa...du kanske bara fååår den här chansen! Japp, han är klok!

Stina sa...

Jag lyssnar på din far. Och dig. Jag ska genast kolla nybörjarkurser i tango. Dessutom får man ha väldigt snygga skor när man dansar tango. Har jag hört.

stella sweden sa...

Hahaa, man får väl rätten o köpa dom? Utan bortförklaringar? Bra sätt o shoppa legalt!
Heja, heja!

Anonym sa...

Det vore såå kuul om du hängde med mig nån kväll ...snälla?! Rätt vare e så råkar man på en snyggkuf - det haruvälmärkt att man kan - minns i oktober den ljuuva apriil ...
sa Annie

Stina sa...

Ja jag kanske vågar. Får se. Och skorna, ja skorna. De drar. Jag som älskar klackar!