torsdag, maj 08, 2008

Blogglista

Jag har så länge tänkt skaffa mig en sån där imponerande lista på bloggar jag läser, som de flesta bloggare med anseende håller sig med. Men det kommer av sig hela tiden. Min lista bara krymper och krymper i stället för att expandera. Jag har fullt sjå att hålla reda på min egen blogg. Jag börjar smått inse att jag är en usel bloggare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, du är inte en usel bloggare - du är en formidabel sådan, och jag dånar i stum beundran över din förmåga!
En som fortfarande är "anonym Annie", men vilket år som helst tar jag (kanske) steget in (ut?) i Bloggvärlden...eller så inte...det är mycket väsentligt som ska hinnas med, såhär i sköna maj, såsom söndagsutflykter till en klippa vid havet med frukostmatsäck och herrsällskap, skura altanen, rensa ogräs...

Stina sa...

Tack kära du, det är tur att du finns och hjälper till att hålla humöret uppe. Söndagsutflykter i herrsällskap, jo jag tackar. Have fun!

Anonym sa...

Det där hade jag också ågren över i början. Jag lade upp en bloggroll med bloggar i besläktade ämnen bara för att ha en... och sedan insåg jag att jag inte läste de bloggarna. Inte alls. Numera innehåller min bloggroll bloggar som jag faktiskt läser, varav de flesta handlar om helt andra saker än mina.

Enda skälet att hålla sig med en aktiv bloggroll är väl om man vill öka trafiken till sin blogg genom att sprida små länkar till den kors och tvärs i andras kommentarsfält. Är det viktigt så, pja...