måndag, december 08, 2008

Umeå till helgen?

Den som ska vara i Umeå i luciahelgen får inte missa Musikalakademiens julshow! Skynda, skynda. Kanske har ni tur att få en biljett till extraföreställningen på lördag den 13 december klockan 15.00.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

6 kommentarer:

stella sweden sa...

...ska inte dit men du kan ju komma hiiit o lyssna på när ja lussar för mina små svinpälsar?

(Graciella Sassy Fee Chanell och Cilly Mac Hunter)

(de är såna där små pendlande i bur kissemjukisar som bor här ibland o hos fd mannen ibland, o nu blev det TVÅ ibland)
;)

Stina sa...

Oh vilka sötnosar. Proppa i dem duktigt med pepparkakor, lussekatter kanske är lite kannibaliskt för kissemissar? Själv tar jag flygmaskinen till Umeå för att applådera minstjäntan som ska scenshowa. Glad lucia hur som helst!

Anonym sa...

Halloj mamma Stina!
Jag o mats tar flyget till Ume på fredag för att ska kolla in frk begåvnad! Vi kanske ses!
/"Fröken maria"

Stina sa...

Maria: Åh vad kul att ni också kommer till konserten! Jag flyger också på fredag. 8.30. Hur som helst så ses vi där. Jag är där hela helgen och ser lördagsföreställningen. Stor kram från mamma Stina

Anonym sa...

klart jag(vi) kommer för att titta på showen, det går ju bara inte att missa!!! Jag känner mig lite delaktig o stolt, och kommer följa hennes utveckling så mycket jag har möjlighet till! (Vi flyger till Umeå vid 14-tiden) Ska bli skoj att ses! (efter att ha dirigerat ytterligare ett luciatåg på skolan, denna gång med nobelpristagarna i kemi som publik... fint som snus!) /maria - som eg HATAR lucia

Stina sa...

Det ska bli SÅÅ roligt. Ja delaktig är du allt, vi räknar nästan in dig i familjen numera. Ses i morrn. Natti natti hälsar mamma stina som ska upp i ottan.